Premiere på kortfilmen Importvare at være ung og adopteret

Dato: 04. oktober 2021 kl. 19:00 - 22:00

Sted: Cinemateket, 1123 København K

Region: Region Hovedstaden

Type: Filmfremvisning

Foredragsholder:

Som medlem af Adoption & Samfund har du mulighed for at komme til et spændende film-event i Cinematekets næststørste sal, Bio Asta. Her har kortfilmen ”Importvare” premierevisning. Filmen er en ”coming of age-historie” om den unge og bramfri Kaya, der kæmper med sin selvforståelse og identitet som adopteret. Da Kaya skal til et optagelsesinterview på sit drømmestudie i København, kører hun tværs over landet med sin mor, Maiken, som håber turen kan redde deres skrantende mor/datter-forhold. Turen til København viser sig ikke at være uden forhindringer, som fører dem forbi et autoværksted, hvor Kaya møder Renato, der også er adopteret. Renato giver Kaya et nyt syn på sin adoption, sit ophav og sin mor.

Efter filmen vil der være et debatarrangement med repræsentanter for filmholdet og andre unge adopterede om filmens tema: identitet og tilhørsforhold, når man som adopteret har rødder i to familier og to lande. Filmen er produceret med støtte fra Adoption & Samfund, og debatarrangementet er et samarbejde mellem filmholdet og foreningen.

Selve filmvisningen starter kl.19.00. Kom gerne en halv times tid før. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer i Cinematekets bar både før og efter visningen. Vi håber, at mange af vores gæster vil blive og snakke videre med hinanden efter filmvisningen og debatten.

Billetterne er gratis, men skal bestilles på forhånd, hvis man vil sikre sig en plads. 

Cinemateket følger sundhedsmyndighedernes Corona-regler, og det vil være de restriktioner, der evt. gælder til den tid, der vil blive overholdt. 

Vi glæder os til at se jer. 

Filmholdet bag filmen Importvare og Adoption & Samfund

Bio Asta i Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K.

Ønsker du dette arrangement gentaget?

Udfyld formularen for at sende en mail til aktivitetsudvalget.
Vi vil derefter forsøge at hjælpe dig/jer med at skabe kontakt til de relevante.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System